• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Alaska Opskrifter

Opskrifter Drops Alaska

Kast dig ud i en af de skønne garn kits med Drops Alaska. Drops Alaska er en af de mest klassiske Drops Garner, der har været med lige siden 1980’erne. Drops Alaska er en skønt garn, der består af 100 % ny uld. Dette betyder af ulden er ubehandlet og derfor ikke indeholde kemiske stoffer. Du kan derfor trygt bruge Drops Alaska til alle familiens medlemmer.

 

I denne kategori finder du et bredt udvalg af opskrifter. Her er der sweatre til mænd og kvinder og der findes også en masse opskrifter på forskellig sæt med huer og handsker, samt opskrifter på tøfler. Drops Alaska har store anvendelses muligheder, så det er kun fantasien der sætter grænsen.

 

Drops Alaska kommer både som ensfarvede garnnøgle i meleret udgave, så der er et større spil i farverne. Du kan få Drops Alaska i det neutrale farver som grå, hvid og brug eller du kan vælge de stærkere farver som grøn, rød og gul. Der er noget for enhver smag.

 

Drops Alaska er en af de garntyper der er særlig god af bruge til at lave flotte mønstre i strik. Er du ligesom os helt vildt med snoninger, så er der mange skønne opskrifter du kan kaste dig over. Prøv blandt andet Columns of Valhalla serien, der består af cardigan, sweater og hue, alle brydet mod snoninger af forskellige størrelser og fylde. Du kan også give dig i kast med Mists of Time sweateren, der har snoninger i forskellige former og størrelser.

 

Kom godt i gang med snoningerne og med de smarte snoningspinde, der gør det meget nemmere at flytte maskerne, mens du strikker. Mangler du andet udstyr til dit næste projekt kan du med garanti finde det i vores store udvalg af strikke- og hækle tilbehør.

 

Lær at filte med Drops Alaska

Med Drops Alaska kan du ikke blot skabe flotte sweatre og huer. Du kan også lave helt unikke filt projekter. Fordi Drops Alaska består af 100 % uld er det nemlig ideelt at bruge til filtning. I vores Drops Alaska kategori kan du fine opskrifter på filtede Tøfler ”Lemon Loafers” eller du kan hækle den flotte bordskåner ”That’s Hot”.

 

Vælg størrelse og farve – resten klarer vi

I vores nye garn kit kategori kan du vælge mellem et bredt udvalg af strikke- og hækleopskrifter. Vi har udregnet garnforbruget for dig, så alt hvad du skal gøre er at vælge den perfekte farve og den størrelse du vil lave. Klik her for at ses hele garn kit kataloget.

 

Bliv klar til at gå de koldere måneder i møde, med de lækre og lune opskrifter i Drops Alaska. Du kan med garanti finde noget der kan friste om det så er til dig eller en du holder af.

Læs mereLæs mindre