• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Air Opskrifter

Opskrifter Drops Air

Gå på opdagelse i alle de skønne garnkits i Drops Air. Drops Air er en super lækker og luftig garntype, der kan bruges til at skabe de blødeste sweatre. Er du ikke til følelsen af uld mod huden, så kan du roligt strikke dig en sweater af Drops Air, en af vores aller blødeste garntyper. Drops Air består af 70 % Alpaca 23 % polyamid og 7 % uld. Du får derfor et garn men stor slidstyrke, blødhed og varme. Det bedste af det hele er, at Drops Air er super luftigt og derfor bliver dine sweatre dejlig lette når de er fremstillet i Drops Air.

 

I denne kategori finder du et bredt udvalg af Drops Air opskrifter for både mænd og kvinder. Her finder du både cardiganer og sweatre med mange forskellige udtryk og forskellige sværhedsgrader.

 

Er du til de helt simple sweatre, hvor størstedelen af projektet foregår med glatstrik, så tag et kig på Cosy Rosy serien. Er du mere til skrald på farverne og nye tekniker så skal du kaste dig over Manitoba Mingle. En super flot sweater fremstillet i patentstrik i skiftende farver og teksturer. Er du mere til de simple mønstre med en særlig detalje, så er der Strawberry Mousse sweateren, der har de fineste hulmønster på ærmer og på sweateren bund. Du kan også kaste dig over Bronze Summer serien, der har det flotteste bladmønster på ærmerne.

 

Vælger du at strikke en opskrift i Drops Air er du garanteret en ny favorit i garderoben. Drops Air kommer i alle regnbuens farver, så der er stor valgmulighed, om du så strikker til dig selv eller en du holder af. Du kan også sagtens vælge ag mixe 2 farver for at give dit projekt et meleret udtryk.

 

Drops Air strikkes som enkelt tråd på pind 5 og som dobbelt tråd på en pind 8. Hos HobbyGarn har vi et stort udvalg af strikkepinde, så du kan finde den helt rigtige til dit projekt. Klik her for at se hele vores udvalg. Du kan vælge mellem pinde af træ, metal og plastik og om det skal være almindelige eller udskiftelige rundpinde. Du finder det hele hos HobbyGarn.dk

 

Vælg størrelse og farve, så klarer vi resten

Når du køber et garn kit hos HobbyGarn får du både opskrift og garn i et køb. Vi har udregnet garnforbruget til de forskellige størrelser, så alt hvad du skal gøre er at vælge hvilken farve der passer til dit projekt og hvilken størrelse du skal strikke – resten klarer vi.

 

 

Kast dig  derfor over en af de skønne opskrifter i Drops Air og bliv forelsket i dette fantastiske garn, der kan bruges til  et væld af projekter. Brug Drops Air som enkelt tråd for de klassiske sweatre eller strik i dobbelt tråd for at få et moderne og chunky udtryk. Det er kun fantasien der sætter grænsen. Start dit næste projekt med Drops Air i dag.

 

Rigtig god skaberlyst!

Læs mereLæs mindre