• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Sky Opskrifter

Opskrifter Drops Sky

Dyk ned i det nye Drops Sky og bliv forelsket i en hel unik garntype. Drops Sky er en del af blow garn familien og har en hel særlig struktur. Drops Sky har en tube struktur der gør garnet super let og luftigt lige meget hvor store projekter du kaster dig for. Drops Sky består af 74 % alpaca, 18 % polyamid og 8 % Merinould. Når du vælger Drops Sky får du derfor både et super slidstærkt garn, der er blødt og som er god til at holde på varmen.

 

I denne kategori finder du et bredt udvalg af opskrifter til kvinder. Her er både noget for strikkeren og hækleren. Fælles for alle opskrifter er, at du får et skønt projekt i en af vores populære garntyper. Har du først prøvet at arbejde med Drops Sky, er der ingen vej tilbage.

 

Sweatre i strik og hækling:

Kast dig over nyheden ”Silver Touch” lav din næste garderobe favorit. ”Silver Touch” er en simpel sweater udformet i glatstrik med et karakteristisk rundt bærestykke fremstillet i rib med drejet ret. Denne sweater er perfekt til overgangen mellem efterår og vinter og kan nemt haves under en jakke.

 

Du kan også give dig i kast med en af de mange hæklede sweatre i Drops Sky. Vælg blandt andet den skønne ”Rustic Roots” der er fremstillet i et mønster af stangmasker. Sweateren har et oversized look, dyb v-hals samt lange ærmer. Er du ikke til oversize looket kan du vælge ”Rustiv Rust” der er samme sweater blot i en mere tilpasset form, med korte længe og uden v-hals.

 

Lige meget hvilket projekt du vælger, så kan du finde alt hvad du har brug for på HobbyGarn.dk. Mangler du den helt rigtige strikkepind, kan du finde både de klassiske rundpinde og de populære udskiftelige rundpinde, både i normal og kort udgave. Er det hæklenåle du mangler, så er kan købe de smarte Clover hæklenåle hos HobbyGarn.

 

Bliv klar til vinter:

Drops indeholder merino uld, der er med til at isolere og holde på varmen. Derfor er Drops Sky også godt at bruge til blandt andet huer og handsker. Vælg blandt andet ”Care for Nature” huen, der er en hel klassisk beanie udført i et simpelt rib mønster. Du kan også kaste dig over sættet ”Chill og Dawn”, hvor du får opskrift på matchende hat og pulsvarmer.

 

Vælg størrelse og farve – Resten klarer vi:

Når du køber et garn kit hos HobbyGarn får du både opskrift og garn på en gang. Vi har udregnet det totale garnforbrug, så alt hvad du skal koncentrerer dig om er t vælge farve og den rette størrelse – Resten klarer vi. Klik her for at se hele vores Garn Kit katalog, hvor du helt sikkert kan finde noget der får det til at krible i fingrene.

 

Lad derfor dit næste projekt være i Drops Sky, et skøt garn med mange brugsmuligheder og som føles enormt blødt mod huden. Du går aldrig galt i byen med et projekt i Drops Sky.

Læs mereLæs mindre