• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Garn kits

Billige garn kits

Ved du, hvad et garn kit er? Et garn kit er hvor, du får lige netop det antal nøgler garn, du skal bruge til den størrelse, du vil hækle/strikke. Du vælger størrelse ved det kit, du ønsker at købe og så passer antal nøgler i de farver du skal bruge, så du ikke selv skal regne på mængder af garnet.
Ydermere kan du ved det enkelte kit downloade opskriften helt gratis ved at trykke på knappen ”hent opskrift”. Dermed er opskriften altid tilgængelig, så skulle den blive væk for dig, kan du bare hente den igen.

Er du nybegynder eller garvet strikker/hækler, så kan du finde inspiration til dit næste projekt mellem alle vores garn kit. Vi kender jo alle, at man ikke altid lige ved, hvilket projekt man skal i gang med næste gang.

Find dit garn kit

Vi har gjort det nemt for dig, at finde lige det kit du søger. Søger du f.eks. efter et hæklekit, strikkekit, eller et kit i en bestemt garnkvalitet, så har vi lavet kategorier til dette, så du med få klik kan finde det du søger. Ydermere er der i højre hjørne af billedet enten en hæklenål eller en strikkepind, så du kan se hvordan kittet skal laves.

Læs mereLæs mindre