• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Opskrifter Mayflower Super Kid Silk

Dyk ned i Mayflower Super Kid Silk og blev forelsket i en af vores bedst sælgende garntyper Mayflower Super Kid Silk er et skønt mohair garn, der kan bruges både alene, dobbelt eller som følgetråd. Der er uanede brugsmuligheder for dette skønne garn. Mayflower Super Kid Silk består af 76 % mohair og 24 %. Silken er med til t give garnet en flot og skinende udtryk. Dette er med til at give projekter fremstillet i Mayflower Super Kid Silk er luksuriøst udtryk.

 

I denne kategori finder du mange skønne opskrifter og mønstre til kvinder, om du så er på jagt efter en lækker ny sweater, kjole eller cardigan. Mayflower Super Kid Silk har mange brugsmuligheder og kommer i desuden i alle regnbues farver, så du kan vælge den helt rigtige farve til dit projekt.

 

Lær at mestre Patentstrik:

Har du stadig ikke prøvet kræfter med patentstrik, så får du chancen her, med den super flotte Løs sweater med Patentstriber. Sweateren er strikket i en skøn skødesløs pasform med store ærmer og brede ærmer. Sweateren er strikket med 2 tråde Mayflower Super Kid Silk.

 

Er du mere til tætsiddende sweater kan du kaste dig over den feminine Sweater i patent med mønster, hvor patentstrikken bruges til at danne et elegant mønster på sweaterens front. Der er altså uanede muligheder, når du først har lært at mestre patentstrikken, så det er bare med at komme i gang.

 

Strik med striber:

Mayflower Super Kid Silk kan også bruge i opskrifter med mange farveskift. Se blandt den flotte Sweater i fore friske farver, der er strikket i striber hele vejen ned. Er du ikke helt vild med denne farvesammensætninger, kan helt selv vælge en farvekombination der passer dig.

 

Er du mere til blok farve kan du også kaste dig over Trefarvet sweater, der i stedet for at skiftevis mixe farverne er opbygget af 3 solide blok farver. Her kan du også vælge den helt egne farver. Kan du godt lide mønstret men ikke striberne kan du altid vælge at strikke opskriften i en enkelt farve i stedet.

 

Når du strikker et projekt med farveskift er dit vigtigste redskab et strikkefingerbøl. Med denne slipper du får at de forskellige nøgle filtres sammen mens du strikker. Du finder flere forskellige varianter af strikkefingerbøl på HobbyGarn.dk

 

Vi har gjort det nemt at handle på HobbyGarn.dk

Når du køber et Garn Kit på HobbyGarn.dk er det eneste du skal tage stilling til  hvilken farve og størrelse du skal bruge. Vi har nemlig udregnet garnforbruget for dig. Klik her for at se hele vores Garn Kit katalog og bliv fristet af de mange forskellige opskrifter og mønstre. Vi garantere at du kan finde et projekt du bare må i gang med.

 

Start derfor dit næste projekt i Mayflower Super Kid Silk og bliv forelsket i denne skønne garn, der har uanede brugsmuligheder og farvesammensætninger.

Læs mereLæs mindre