• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Opskrifter Mayflower New Sky Light

Dyk ned i den skønne Mayflower New Sky Light og opdag et garn med mange brugsmuligheder og egenskaber. Mayflower New Sky Light består af 35 % alpaca, 35 % uld og 30 % nylon. Denne blanding giver garnet mange skønne egenskaber fra de forskellige materiale. Fra ulden får garnet sin varme, blødheden kommer fra alpacaen og slidstyrken fra nylonet. Du får derfor et garn du kan bruge til et væld af produkter.

 

I denne kategori finder du et bredt udvalg af opskrifter og mønstre til kvinder. Her er lidt for enhver smag om du så er på udkig efter en ny sweater, en smart vest eller lækker bluse, så kan du finde det her.

 

Veste til enhver smag:

Med Mayflower New Sky Light er uanede muligheder for strikke skønne veste. Her kan du blandt anet vælge den flotte Athena vest. Denne vest er lang og med bindebælte, så du kan style den perfekt til din stil. Vesten hovedsaglige udformet i glatstrik, men enkelt horisontale striber.

 

Er du mere til den klassiske vest kan du give i dig kast med Kropsnær damevest med rullekrave. Dette er en super fin og simpel vest i glatstrik, med en høj rullekrave og ribkanter i bunden af vesten. Denne er perfekt til overgangen mellem efteråret og vinter og vi alle behøver et ekstra lag varme.

 

En hel særlig sweater:

Er du på udkig efter noget helt unik og som du helt sikkert aldrig har strikket før? Så skal du vælge den super flotte Sweater med rynkede ærmekupler. Denne sweater er hel unik i sit udtryk. Sweateren er udformet i glatstrik og markeret med det prominente puf ærmer, der giver sweateren, markerede skuldre. Med denne sweater vil alt opmærksomhed falde på dig.

Sweateren markante udtryk er tilbage holde i den neutrale blå. New Sky Light kommer i mange forskellige farver, så du kan vælge hvor meget skrald, der skal være på sweateren.

 

Lige meget hvilket projekt du står overfor er dit vigtigste redskab altid dine strikkepinde. På HobbyGarn.dk finder du et bredt sortiment af strikkepinde og rundpinde, så du kan vælge det helt rigtige redskab til dit projekt. Mangler du andet udstyr som maskemarkører og maskewires finder du også dette på vores hjemmeside.

 

Vi har gjort det nemt for dig med vores Garn Kit:

Når du køber et garn kit ved HobbyGarn, får du både opskrift og garn på samme tid. Vi har udregnet garnforbruget til alle størrelser, så alt hvad du skal gøre er at vælge den helt rigtige farve og størrelse – Resten klarer vi. Klik her for at se hele vores Garn Katalog, hvor du med garanti kan finde et projekt, du bare må i gang med.

Start dit næste projekt i Mayflower New Sky Light og overrasket over dette skønne garn mange brugsmuligheder. Du finder ikke en garn med større blød og højere slidstyrke end Mayflowers New Sky Light.

Læs mereLæs mindre