• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Opskrifter Hjertegarn Ciao Trunte

Dyk ned i Hjertegarns Ciao Trunte og oplev et skønt garn med gode kvaliteter. Hjertegarn Ciao Trunte består 100 % Merino uld. Dette gør garnet enormt blødt og særligt godt at anvende til børn, da det ikke vil irriterer huden. Kan du ikke selv tåle uld er Ciao Trunte et oplagt valg for dig.

 

I denne kategori finder du skønne baby- og børneopskrifter, du kan lave til dine egne børn eller bruge som gave til enten dåb, fødselsdag. eller Baby Shower. Med Hjertegarn Ciao Trunte går du aldrig galt i byen .Ciao Trunte er et superwash behandlet garn, hvilket betydet at dine projekter nemt kan vaskes i vaskemaskinen. Nemmere bliver det ikke.

 

Den fineste lille Cardigan:

Vælg Hjertegarn Ciao Trunte og skal den flotte Gustav cardigan. Denne Cardigan er udformet et ret / vrang mønster, der laver fine riller på cardiganen. Gustav Cardiganen strikkes i dele og skal monteres efterfølgende. Trods navn kan denne opskrift bruge til både drenge og piger. Hjertegarn Ciao Trunte kommer i et hav af farver, så du har rig muligheder at gøre denne sweater så feminin, drenget eller neutral som muligt. Det er helt op til dig.

 

Når du har færdig strikket den fine cardigan mangler der selvfølgelig prikken over i’et. Nemlig de helt rigtige knapper. På HobbyGarn.dk finder du et bredt udvalg af knapper. Vi har alt fra de klassiske træknapper, til plastik, metal også har vi også en masse skønne knapper i genbrugsmateriale eller andre naturmaterialer som perlemor og horn. Klik her for at gå på opdagelse i vores store sortiment af knapper.

 

En buksedragt for alle:

Du kan også give dig i kast med den fine buksedragt Johan. Denne buksedragt er super fin og simpel med en snoninger i hver side, samt et flot mønster i retstrik på buskedragten top. Buksedragtens simple udtryk er ideelt at bruge til både drenge og piger. Buksedragten strikes ud i et hvorefter bukser ben og ærmer skal sys sammen efterfølgende.

 

Skal du i gang med disse fine projekter er det vigtigt at have udstyret i orden. Hjertegarn Ciao Trunte strikkes nemlig helt nede pind 2,5. På HobbyGarn.dk finder du et bredt udvalg af forskellige strikkepinde. Her kan du vælge de klassiske rundpinde, strømpepiner, der især er gode at anvende til små ærmer og de populære udskiftelige rundpinde.  Lige meget hvilket projekt du skal i gang med kan du finde hvad du har brug for på HobbyGarn.dk

 

Du vælger  - Vi regner:

Hos HobbyGarn har vo gjort det så nemt som muligt at komme hurtigt i gang med sine nye projekter. Nå du køber et Garn Kit hos HobbyGarn får du både opskrift og garn på en gang. Vi har allerede udregnet det totale garnforbrug, så alt hvad du skal gøre er at vælge farve og størrelse – Nemmere bliver det ikke.

 

Start dit næste projekt i Hjertegarn Ciao Trunte og oplev fordelene ved dette skønne garn.

Læs mereLæs mindre