• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Delight Opskrifter

Opskrifter Drops Delight

Dyk ned i de mange muligheder i det unikke Drops Delight. Dette garn er helt særligt på grund af nøglerne unikke farve sammensætninger, der skifter undervejs og giver dine projekter en flot farveskift. Drops Delight består af 75 % uld og 25 % polyamid. Denne sammensætning gør at Delight både er med til at give en god varme samtidig med det slidstærkt.

 

Slidstyrke og varmen i Drops Delight er med til at gøre garnet  til det ideelle valg hvis du for eksempel skal til at strikke eller hækle et tæppe. Her kan du blandt andet vælge ”True Colours” tæppet, der hækles i klynger af stangmasker. Selv om tæppet fremstår i mange farver er der faktisk kun benyttet 2 forskellige nøgler. Det er det unikke ved at anvende Drops Delight i sine projekter.

 

Drops Delight kan trods sine mange farver også benyttes til at lave mere neutrale projetker. Her kan du blandt andet vælge at lave det flotte ”Owl Feathers” sjal der med sit mønster af fjer, giver illusionen af ugle fjer. Til dette sjal er der anvendt Drops Delight samt Drops Alpaca for at give et roligere udtryk.

 

Drops Alpaca er perfekt at bruge som følgetråd med Drops Delight hvis du ønsker en bestemt farve skal gå igennem. Du finder hele vores sortiment af Drops Alpaca her.

 

Du kan også bruge Drops Delight til at sætte lidt farve på indretningen derhjemme. For eksempel kan du strikke den flotte Autumn Lines der er strikke i 2 forskellige farver af Drops Delight.

 

Lige meget om du er til strik eller hækling, så kan du finde dit udstyr på HobbyGarn.dk. Mangler du strikkepinde har vi et stort udvalg af rundpinde, strømpepinde og udskiftelige rundpinde. Vi har også et bredt udvalg af hæklenåle og hæklenåle sæt. Så hvis du mangler en særlig pind eller nål for at komme i gang så klik dig ind på HobbyGarn.dk og få udstyret i orden.

 

Lav nemme sweatre med Drops Delight

Når du anvender Drops Delight slipper du fpr at sidde og skifte farve på garnet, det betyder du har langt mindre at hæftenår du er færdig og at du er sikret et super flot farvemønster i dit projekt. Tag for eksempel ”November Flowers”, der er strikket i glatstrik med 2 forskellige farver af Drops Delight.

 

Du vælger - vi regner

Gå på opdagelse i vores Garn Kit kategori og find dit næste projekt i Drops Delight. Køber du et garn kit hos skal du blot vælge farve og størrelse – resten klarer vi. Vi har nemlig udregnet det totale garnforbrug til at alle størrelse, så kun skal koncentrerer dig om det vigtigste. Klik her for at se hele vores Garn Kit katalog.

 

Bliv forelsket i det skønne og unikke Drops Delight og kom i gang med årets mest farverige projekt. Sig farvel til sammenfiltret garnskift og prøv lykken med farveskiftende garn.

Læs mereLæs mindre