• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Babyalpaca Silk Opskrifter

Opskrifter Drops Babyalpaca Silk

Gå på opdagelse i vores skønne Drops Babyalpaca Silk kategori og find en masse dejlig opskrifter som du vil elske. Drops Babyalpaca Silk er en af vores blødeste og fineste garner, da det består af 70 % Alpaca og 30 % Silke. Alpacaen er med til at give garnet enorm blødhed mens silken giver en flot glans og høj slidstyrke.  Strikker du et projekt i Drops Babyalpaca Silk får du et luksuriøst og elegant produkt når du er færdig.

 

I denne kategori finder du et bredt udvalg af projekter. Drops Babyalpaca har mange egenskaber og kan bruges til mange forskellige produkter. Strik blandt andet den flotte Erendis Pillow, der med sit flotte hulmønster er en elegant pude, der vil pynte i ethvert hjem.

 

Du kan også finde opskrifter på søde pulsvarmere, der holer dine håndled varme i de kold måneder. Her kan du både lave de feminine ”Geline” pulsvarmere, der er brydet med blonder og bølger eller du kan vælge de mere neutrale ”Horizon Highlight” der kommer i et sæt ed matchende pandebånd.

 

Skal du i gang med de skønne pulsvarmere, så husk at have udstyret i orden. På HobbyGarn.dk kan du et stort udvalg af forskellige strømpepinde, så du kan komme godt i gang med dit næste projekt. Vi har både strømpepinde i træ og metal og kan du også købe de særlig Cubics strømpepinde, er der gode for dine hænder hvis du lider af gigt.

 

Drops Babyalpaca Silk er også anvendeligt til lette sweatre og trøjer. I denne kategori kan du kaste dig over ”Sweet Susan” en flot og elegant trøjer strikket i Drops Babyalpaca med korte trompet ærmer i et flot hulmønster. Du kan også give dig i kast med det unikke ”Seaside Dreamer” en cirkeljakke, der strikkes ud fra midten i et flot hulmønster. Er du mere til sjaler, er det måske ”Fuego de Dragon” der skal være dit næste projekt.

 

Køb garn kits hos HobbyGarn

Hos HobbyGarn har vi gjort det nemt at komme i gang med det næste projekt. Vi har nemlig lavet en hel masse garn kits, så du får både opskrift og garn på en gang. Vi har allerede udregnet garn forbruget, så alt hvad du skal gøre er at vælge farve og størrelse – nemmere bliver det ikke. Klik her for at se hele vores garn kit katalog.

 

Lad dit næste projekt blive i Drops Babyalpaca Silk. Med dette garn får du med garanti en ny favorit til garderoben. Drops Babyalpaca silk er ubehandlet garn, så du trygt kan anvende garnet til både dig selv eller familiens mindste medlem. Vask altid Drops Babyalpaca Silk i hånden og lad det tørre fladt.

 

Find dit næste projekt i Drops Babyalpaca Silk og bestil dit første garnkit i dag.

 

Læs mereLæs mindre