Indlæser
Varer kan også afhentes efter aftale Høgevej 18, 7620 Lemvig

Sprutte bogen

Ikke på lager

Pris:   DKK 99,00


Denne bog er lavet som inspiration til dig, der gerne vil lave strikkede eller hæklede sprutter. Er du helt ny hækler, er der en hækleskole, du kan følge, så du hurtigt kan få lavet søde sprutter. Så kast dig bare ud i det, du får det rigtig hurtigt lært!

En sprutte er helt fantastisk for de små, da armene minder om moderens navlestreng og derfor giver barnet ro og tryghed. Sprutter benyttes især til de for tidlig fødte, da de er født med et åbent sanseapparat og derfor har brug for ro, for at kunne ”modnes”. Armene på sprutten giver de små babyer tryghed og gør, at de f.eks. får en mere regelmæssig vejrtrækning og bedre fordøjelse.

I bogen kan du læse om spruttegruppens arbejde og hvordan du kan være med til at gøre en forskel og donere sprutter til hospitalerne. Ved at købe denne bog er du også med til at donere 5 kr. til støtte til spruttegruppen, så de kan hjælpe endnu flere små babyer på landet neonatal afdelinger.

Vi ønsker dig rigtig god strikke- og hæklelyst og håber, du får lavet en masse søde sprutter, som vil give en masse ro og tryghed hos små nyfødte børn. 

Her ser du vores store udvalg af kvalitets hæklenåle.

Og billigt bomuldsgarn kan du finde her. 


                                                                                                                                                  hobby garn facebook hobby garn instergram hobby garn pinterrest hobby garn you tube
Relaterede produkter

Clover Soft Touch 2,50 mm

DKK 35,00

Mere

Clover Soft Touch 3,00 mm

DKK 35,00

Mere

Love you 01 hvid

DKK 8,00

Mere

Love you 13 gammelrosa

DKK 8,00

Mere

Love you 19 lys turkis

DKK 8,00

Mere

Bamsefyld

DKK 44,00

Mere