Indlæser
Varer kan også afhentes efter aftale Høgevej 18, 7620 Lemvig

Drops Alpaca Bouclé

er et garn i 80 % Alpaca, 15 % Uld og 5 % Polyamid. Den anbefalede pind er 5 mm. og garnet skal håndvaskes ved maks 30 grader. Desuden kan garnet filtes. Strikkefastheden er 10 x 10 cm = 17 m x 22 p og Vægt/længde: 50 g = ca. 140 meter.

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

DKK 25,50

DKK 29,00

Alpaca Bouclé-2020-lys beige

På lager


Hvordan er garnet?

Garnet er rigtig lækkert og blødt og har et så lækkert ”krøllet” udseende. Du kan slet ikke lade være med at røre det, fordi det er så lækkert et garn.

Hvad kan jeg lave af Alpaca Bouclé?

Alpaca Bouclé er et rigtig lækkert garn med flotte løkker, som giver et rigtig smukt udseende. Det giver en rigtig smuk effekt, når du laver noget med det. Du kan derfor også vælge, at bruge det som et effektgarn sammen med en anden garn kvalitet. Du kan stort set lave, lige hvad du vil med garnet. Om du vil bruge det alene eller sammen med en anden garn kvalitet, giver dette et helt forskelligt udseende. Du kan lave trøjer, hatte, bamser, sjaler og ponchoer eller hvad du eller kan finde på. Dette garn har et væld af muligheder og du kan både bruge det til strik og hækling.

Er du helt vild med strik eller hækling?

Er du også blevet bidt af strik eller hækling? Så er du helt med på moden. Strik og hækling vinder mere og mere frem bland alle aldersgrupper. Det er en afstressende hobby, som flere og flere bliver bidt af da de oplever de positive effekter ved, at sidde med sit håndarbejde og slappe af og tage en pause fra den travle hverdag. Så har du brug for tid til dig selv og stadig få lavet en masse lækre ting til dig selv, eller dem du holder af så er strik eller hækling en rigtig god interesse.

Køb lækkert kvalitetsgarn online hos hobbygarn.dk

Køb dit garn af en fantastisk kvalitet hos os. Vi har altid billige priser, så du kan finde netop, det du søger til en fordelagtig pris. Du kan shoppe garn, lige når det passer dig og vi sender din bestilling hurtigst muligt indenfor 1-3 hverdage. Og husk at hvis du handler for over 499 kr., så sender vi din bestilling fragtfrit. Du bestemmer selv, om det skal sendes til nærmeste posthus, eller du hellere vil have det direkte hjem til din dør.

Vi ønsker dig en masse fantastiske timer med strik og hækling.

Kærlig hilsen HobbyGarn 


                                                                                                                                                  hobby garn facebook hobby garn instergram hobby garn pinterrest hobby garn you tube
Nyheder
MAYFLOWERS 3 (303) MARINEBLÅ, BLÅ, GRØN

MAYFLOWERS 3 (303) MARINEBLÅ, BLÅ, GRØN

DKK 129,95

Mere
MAYFLOWERS 3 (306) BLÅ, TURKIS, GRØN

MAYFLOWERS 3 (306) BLÅ, TURKIS, GRØN

DKK 129,95

Mere
MAYFLOWERS 3 (307) LILLA, GRÅ, LYS GRÅ

MAYFLOWERS 3 (307) LILLA, GRÅ, LYS GRÅ

DKK 129,95

Mere
MAYFLOWERS 3 (309) RØD, ORANGE, GUL

MAYFLOWERS 3 (309) RØD, ORANGE, GUL

DKK 129,95

Mere