Indlæser
Varer kan også afhentes efter aftale Høgevej 18, 7620 Lemvig

Køb Drops Alpaca Bouclé online

er et garn i 80 % Alpaca, 15 % Uld og 5 % Polyamid. Anbefalet pind er 5 mm. og garnet skal håndvaskes ved maks 30 grader og kan desuden filtes.

Garnets løbelængde er ca. 140 meter pr. 50 gram og strikkefastheden er 10 x 10 cm = 17 m x 22 p.

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

DKK 25,50

DKK 29,00

Alpaca Bouclé-2020-lys beige

På lager


Hvilke egenskaber har Alpaca Bouclé?

Garnet er utroligt blødt og har et helt fantastisk udseende. Garnet er rigtig oplagt at bruge som et effektgarn hvilket giver et utroligt smukt udtryk. Garnet består af en masse små løkker fra alpacaen og har derfor et helt specielt udtryk, hvilket giver det du strikker eller hækler sit helt eget præg.

Hvad kan jeg lave af garnet?

Alpaca Bouclé er rigtig anvendelig til at bruge til tøj, da det bliver lækkert og luftigt. Garnet er derfor også rigtig anvendelig til at benytte til store størrelser, for garnet har en så dejlig lethed og derfor ikke bliver for tungt. Derfor har garnet utroligt mange anvendelsesmuligheder, båden indenfor tøj og tilbehør til både børn og voksne.

Hvordan føles Drops Alpaca Bouclé mod huden?

Garnet er utrolig dejligt og blødt mod huden. Alpacaen gør, at garnet føles rigtig behageligt mod huden og varmer 3 gange mere end uld. Derfor er garn med alpaca et utroligt skønt valgt at strikke eller hækle med til både voksne og børn.

Er du bidt af en gal strikker eller hækler?

Er du en af dem, der er blevet helt bidt af strik eller hækling? Så er du helt med på moden. Flere og flere hopper med på bølgen og finder ud af, hvor meget de får ud af disse hobbyer. Strik og hækling kan hjælpe til, at du får en pause fra hverdagen og dette erfarer mange, at der kan være nødvendigt i en travl hverdag, hvor flere og flere rammes af stress. Din krop har brug for, at koble fra og dette kan strik eller hækling hjælpe dig med. Dit hoved slapper af og mange oplever, at de ikke tænker på hverdagens problemer, hvilket kan være rigtig gavnligt for kroppen, så man bliver ladet op. Samtidig får du lavet en masse smukke ting, som man kan forkæle sig selv eller sin familie og venner med.

Køb alpaca garn til online priser

Vi har en rigtig stort udvalgt at lækker kvalitets Alpaca garn. Vi sætter en stor ære i at forhandle kvalitets garn til billige net priser. Vi har rigtig mange kvaliteter og farver du kan vælge imellem, så du altid kan finde et garn, som passer til det projekt, du gerne vil i gang med. Fordelen ved at handle online er, at vores webshop altid har åbent og du kan handle, lige når det passer dig. Om det er nat eller dag, så kan du altid i ro og mag sidde og kigge på vores store udvalg og vælge lige netop det garn du synes, vil passe til dine projekter. Vi sender din bestilling efter 1-3 hverdage og du bestemmer selvfølgelig, om det skal leveres direkte til din dør, eller du hellere vil hente pakken på posthuset.

Vi ønsker dig en masse fantastiske timer med strik og hækling.

Kærlig hilsen HobbyGarn


                                                                                                                                                  hobby garn facebook hobby garn instergram hobby garn pinterrest hobby garn you tube
Nyheder
MAYFLOWERS 3 (303) MARINEBLÅ, BLÅ, GRØN

MAYFLOWERS 3 (303) MARINEBLÅ, BLÅ, GRØN

DKK 129,95

Mere
MAYFLOWERS 3 (306) BLÅ, TURKIS, GRØN

MAYFLOWERS 3 (306) BLÅ, TURKIS, GRØN

DKK 129,95

Mere
MAYFLOWERS 3 (307) LILLA, GRÅ, LYS GRÅ

MAYFLOWERS 3 (307) LILLA, GRÅ, LYS GRÅ

DKK 129,95

Mere
MAYFLOWERS 3 (309) RØD, ORANGE, GUL

MAYFLOWERS 3 (309) RØD, ORANGE, GUL

DKK 129,95

Mere