Indlæser
Varer kan også afhentes efter aftale Høgevej 18, 7620 Lemvig

Strømpegarn

Strømpegarns gode egenskaber

Vores strømpegarn har 2 gode egenskaber, som gør det yderst velegenet og perfekt til strømper. Det er lavet af uld der er superwash behandlet. Dette gør, at det er meget anvendeligt i en travl hverdag, da det således kan vaskes i vaskemaskinen ved 40°C, uden at miste form eller farve. Derfor er det meget anvendeligt i dagens Danmark, hvor vi tit har en travl hverdag hvor vi ikke har tid til, at stå og håndvaske vores vasketøj.Polyamiden er tilsat så det bliver et ekstra slidstrærkt garn og derfor rigtig anvendeligt til strømper. Læs mere nederst på siden.

Udvalg af strømpegarn

Her kan du finde vores lækre og varme strømpegarn, som er af virkelig god kvalitet. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan vælge imellem:

Drops Fabel – indeholder 75 % uld og 25 % polyamid og

Drops Delight – indeholder 75 % uld og 25 % polyamid

 
Klik ind på det enkelte garn for, at læse flere detaljer såsom strikkefasthed, pind størrelse, vaskeanvisninger osv.

Brugen af strikkede strømper gennem tiderne

Brugen af strikkede strømper har ændret sig meget gennem tiden. Før i tiden strikkede man strømper af nød, fordi man ikke havde så mange midler at gøre godt med og derfor kunne bruge det uld, man fik fra sine dyr. Man gik ude i alt slags vejr og skulle derfor holde sig varm om fødderne og brugte derfor den meget varme uld til at holde sig varm og tør.

I dag bruges strikkede strømper lidt på en anden måde. Mange er glade for dem som strømper i deres arbejdssko, for ikke at have fugtige tæer i indelukkede sko. Men også til almindelig brug i hverdagen og til fest benyttes de. I dag er der kommet mange flere farver at vælge imellem, så man selv kan sætte sit præg på de strømper man vil lave, så de passer til det formål, man skal bruge dem til. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan ens strømper skal se ud, om de skal være ”neutrale” ellers ”spraglede”. Lad dig inspirere i alle vores lækre farver i kategorien strømpegarn og lav strømper til dem du holder af, så de altid har varme fødder både til hverdag og fest.  

Gør et godt køb hos HobbyGarn.dk

Køb dit strømpe garn hos os til en altid fordelagtig pris. Det er nemt og hurtigt, at købe garn hos os. Du kan bestille når det passer dig, for vores webshop har åbent døgnet rundt.  Vi sætter en stor ære i, at levere hurtigt nemlig indenfor 1-3 dage, så du hurtigt kan komme i gang med dit nye strikke/hækle projekt.

Kh HobbyGarn


                                                                                                                                                  hobby garn facebook hobby garn instergram hobby garn pinterrest hobby garn you tube
Nyheder
MAYFLOWERS 3 (303) MARINEBLÅ, BLÅ, GRØN

MAYFLOWERS 3 (303) MARINEBLÅ, BLÅ, GRØN

DKK 129,95

Mere
MAYFLOWERS 3 (306) BLÅ, TURKIS, GRØN

MAYFLOWERS 3 (306) BLÅ, TURKIS, GRØN

DKK 129,95

Mere
MAYFLOWERS 3 (307) LILLA, GRÅ, LYS GRÅ

MAYFLOWERS 3 (307) LILLA, GRÅ, LYS GRÅ

DKK 129,95

Mere
MAYFLOWERS 3 (309) RØD, ORANGE, GUL

MAYFLOWERS 3 (309) RØD, ORANGE, GUL

DKK 129,95

Mere