Indlæser
Varer kan også afhentes efter aftale Høgevej 18, 7620 Lemvig

Uldblanding

Info om Nepal

Nepal er et dejligt tykt luksusgarn i alpaca og uld. Denne kombination giver en silkeblød overflade fra alpacaen og formstabiliteten fra ulden. Nepal er en let strikket kvalitet og egner sig særligt godt til at filte. Tøjet får efter filtning en jævn og blød overflade.  Læs mere nederst på siden.

Udvalg af uldblanding

Her kan du finde vores lækre og varme uldblandinger, som er af virkelig lækker kvalitet. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan vælge imellem:

Drosp Air – indeholder 70% Alpaca, 23% Polyamid, 7% Uld

Drops Alpaca Bounclé - indeholder 80 % Alpaca, 15 % Uld og 5 % Polyamid

Drops Andes – indeholder 65% Uld, 35% Alpaca

Drops Cloud – indeholder 72% Alpaca, 21% Polyamid, 7% Uld

Drops Cotton Merino – indeholder 50% Uld, 50% Bomuld

Drops Delight – indeholder 75% Uld, 25% Polyamid

Drops Fabel – indeholder 75% Uld, 25% Polyamid

Drops Flora - indeholder 65 % Uld og 35 % Alpaca

Drops Lima – indeholder 65% Uld, 35% Alpaca

Drops Melody – indeholder 71% Alpaca, 25% Uld, 4% Polyamid

Drops Nepal – indeholder 65% Uld, 35% Alpaca

Drops Peak  – indeholder 70% Akryl, 30% Uld

Klik ind på det enkelte garn for, at læse flere detaljer såsom strikkefasthed, pind størrelse, vaskeanvisninger osv.

Info om Air

Air er et lækkert luftigt garn, der er velegnet til alle, da det er kløfrit. Man kan lave noget lækkert varmt tøj til den kolde tid, grundet indholdet af alpaca, der er 3 gange så varmt som alm. uld.  Air er meget anvendeligt til både sjaler, trøjer og jakker og pga. sin lethed er det også meget anvendeligt til store størrelser.

Info om Andes

Andes er et 2 trådet garn, som er en kombination af alpaca og uld. Alpacaen gør garnet silkeblødt og ulden gør, at garnet bedre kan holde formen. Andes er en let strikket kvalitet, der egner sig til tykke pinde. Det er meget velegnet til at filte og til dejlig varme sweatre og andet vintertøj. 

Info om Cloud

Cloud er et utrolig let og er tilmed kløfrit. Det gør det derfor anvendeligt til alle og rigtig godt at benytte til store størrelser pga. garnet lethed. Garnet består af den meget bløde Baby alpaca samt den varme Merinould, herved forener man blødhed og varme. Udover tykke trøjer og lange jakker er garnet yderst velegnet til tæpper, store tørklæder og sjaler.

Info om Cotton Merino

Cotton Merino er en kombination af eksklusivt merino garn fra fritgående dyr fra Sydamerika og Sydafrika og nydeligt langfibret bomuld. Det er et rigtig lækkert garn, der både er mild mod hunde og stadig har en god varme og er derfor meget velegnet til baby- og børnetøj. Ydermere er det superwash behandlet så det kan vaskes i vaskemaskine, hvilket passer perfekt til en travl hverdag.

Info om Delight

Delight er et meget spændende garn, som kan give helt unikke jakker, sjaler og tilbehør. De lækre farver er skabt med teknikken “magic print”, der giver fantastiske farvekombinationer med bløde overgange, som danner helt unikke mønstre.Det er superwash behandlet, hvilket også gør det utroligt anvendeligt som strømpegarn, da det kan vaskes i vaskemaskinen og gør det rigtig anvendelig i en travl hverdag.

Info om Fabel

Fabel er et garn, der er perfekt til strømper. Det er dog spundet i en blødere og finere kvalitet end andet strømpe garn. Derfor egner det sig også til meget andet end strømper, f.eks. babystrik. Det er superwash behandlet, så det kan maskinvaskes, hvilket er en stor fordel i en travl hverdag.

Info om Lima

Lima er en kombination af uld og alpaca. Ved at blande disse to kvaliteter, bliver garnet meget holdbart og slidstærkt. Lima er et rigtig lækkert og varmt garn, som er perfekt til klassiske norske sweatre og meget andet.

Info om Melody

Melody er et super blødt garn, der er en blanding af alpaca og merinould. Ved at blande disse to kvaliteter giver det et meget blødt og varmt garn. Det har et smukt homair agtigt udtryk og er derfor meget anvendeligt til mange formål såsom oversize sweatre. Pga. garnets lethed passer det også rigtig godt til store størrelser. Det kan med fordel bruges sammen med andre garn kvaliteter, for at give ekstra fylde.

Info om Nepal

Nepal er et dejligt tykt luksus garn med en silkeblød overflade oge en rigtig god formstabilitet. Garnet er velegnet til rigtig mange formål og er særdeles godt til at filte. 

Info om Peak

Peak er et rigtig spændende garn i mange flotte neon farver. Det er et dejligt varmt garn, som er meget velegnet til huer og andet vinter tilbehør. 

 Gør et godt køb hos HobbyGarn.dk

Køb dit bomuldsgarn hos os til altid lave priser. Vi har 8 super lækre kvaliteter, så du altid kan finde det garn, du skal bruge til dit nye projekt. Det er nemt at købe det hos os, du kan sidde hjemme i sofaen og kan få det leveret lige til døren. Vi sætter en stor ære i at have hurtig levering på 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med dit strikke/hækle projekt.

 

Kh HobbyGarn


                                                                                                                                                  hobby garn facebook hobby garn instergram hobby garn pinterrest hobby garn you tube
Nyheder
MAYFLOWERS 3 (303) MARINEBLÅ, BLÅ, GRØN

MAYFLOWERS 3 (303) MARINEBLÅ, BLÅ, GRØN

DKK 129,95

Mere
MAYFLOWERS 3 (306) BLÅ, TURKIS, GRØN

MAYFLOWERS 3 (306) BLÅ, TURKIS, GRØN

DKK 129,95

Mere
MAYFLOWERS 3 (307) LILLA, GRÅ, LYS GRÅ

MAYFLOWERS 3 (307) LILLA, GRÅ, LYS GRÅ

DKK 129,95

Mere
MAYFLOWERS 3 (309) RØD, ORANGE, GUL

MAYFLOWERS 3 (309) RØD, ORANGE, GUL

DKK 129,95

Mere