Indlæser
Varer kan også afhentes efter aftale Høgevej 18, 7620 Lemvig

100 % Alpaca

Her ser du vores udvalg i lækkert garn lavet af 100 % Alpaca. Vælg mellem: Alpaca -anbefalet pind str. 2,5 -3,5 Puna - anbefalet pind str. 4 Klik ind på det enkelte garn for, at læse flere detaljer såsom strikkefasthed, vaskeanvisninger osv.  Læs mere nederst på siden.

Hvad er alpaca

Alpaca uld kommer fra alpacaen. Alpacaen minder lidt om en lama, men har dog en meget tykkere og varmere pels. Alpacaerne lever i andelsbjergene, hvor klimaet er meget koldt og derfor har alpacaens pels tilpasset sig, så den er blevet meget tyk ,så den altid har det dejligt varmt.

Alpaca har fra naturens side forskellige farvenuancer i pelsen, men for at man kan finde, netop den farve man søger, findes garnet i et utal af farver.

Hvorfor skal man vælge alpaca garn

Alpacaens varme pels er blevet taget godt imod. Alpaca er 3 gange så varmt som fåreuld, men har mange glatte fibre, som gør, at varmen ledes væk fra kroppen. Alpaca er meget behagelig at have direkte mod huden og er derfor anvendeligt til alle og bruges meget til små børn. Hvis man har svært ved at tåle uld, kan man alternativt prøve at anvende alpaca, da dette ikke indeholder lanolin og man har fundet ud af, at det ofte er lanolinen i fåreulden folk ikke kan tåle, så færre vil opleve at være allergiske overfor alpacaens hår. Alpaca er meget anvendeligt til børnetøj, tæpper, trøjer, sjaler og meget mere. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan lave af alpaca garn.

Gør et godt køb hos HobbyGarn.dk:

Køb dit alpaca garn hos os til altid billige penge. Vi har flere garn typer i mange farver, så du altid kan finde netop det, du mangler til dit projekt. Du kan nemt og bekvemt bestille hos os og vi sætter en stor ære i, at levere dine varer hurtigt til dig, nemlig indenfor 1-3 hverdage. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at få sine varer hurtigt, så man kan komme i gang med sit næste strikke/hækle projekt.

God strikke/hækle lyst Kh HobbyGarn

                                                                                                                                                  hobby garn facebook hobby garn instergram hobby garn pinterrest hobby garn you tube
Nyheder
MAYFLOWERS 3 (303) MARINEBLÅ, BLÅ, GRØN

MAYFLOWERS 3 (303) MARINEBLÅ, BLÅ, GRØN

DKK 129,95

Mere
MAYFLOWERS 3 (306) BLÅ, TURKIS, GRØN

MAYFLOWERS 3 (306) BLÅ, TURKIS, GRØN

DKK 129,95

Mere
MAYFLOWERS 3 (307) LILLA, GRÅ, LYS GRÅ

MAYFLOWERS 3 (307) LILLA, GRÅ, LYS GRÅ

DKK 129,95

Mere
MAYFLOWERS 3 (309) RØD, ORANGE, GUL

MAYFLOWERS 3 (309) RØD, ORANGE, GUL

DKK 129,95

Mere